Onderhoud
Bij Verjong Vastgoed zijn wij gespecialiseerd in planmatig onderhoud. Of het nu gaat om periodiek onderhoud, reparaties of renovaties, met een proactieve en efficiënte houding zorgen wij ervoor dat uw vastgoed in topconditie blijft. 
1. Proactief
We geloven in proactief planmatig onderhoud om onvoorziene problemen niet alleen op te lossen, maar vooral te voorkomen.
2. Deskundig
Van kleine reparaties tot grootschalige projecten, ons team van ervaren vakmensen beschikt over de juiste kennis voor het werk.
3. Betrouwbaar
Bij Verjong Vastgoed komen we onze afspraken na en streven we altijd naar punctualiteit en duidelijke communicatie.
4. Schaalbaar
Met meer dan 7 volledig uitgeruste servicebusjes zijn we goed gepositioneerd om snel en efficiënt te reageren, ongeacht de omvang van het project.
5. Prijs-transparant
Dankzij ons vaste team aan partners en digitale beheersysteem kunnen wij kwalitatieve diensten bieden tegen scherpe marktconforme prijzen. 
6. S1mone
Ook wij werken met S1mone, en sluiten hiermee compleet bij uw nieuwe werkwijze aan. Dit zorgt voor een soepele samenwerking en korte communicatielijnen.
Wij zijn ervan overtuigd dat Verjong Vastgoed de juiste partner is om uw onderhoudsbehoeften te vervullen. Plan vrijblijvend een gesprek met ons in.